مستند فمنیسم و جنگ علیه خانواده
(فمینیسم، همان ایدئولوژی برتری جنس زن است و فمینیست ها کسانی هستند که معتقدند زنان موقعیت فرودست و تحت ستمی دارند و این بخاطر زن بودن آنهاست. مقصر دانستن حوا در رانده شدن از بهشت، باورهای موج اول فمینیسم است. به تدریج در جوامع مدرن، زنانی که تشویق به خانه داری می شدند، به آنها احساس ضرر و عدم کفایت به خاطر این خانه داری القا می گردید)
(این جنبش های سازمان یافته موقعیت زنان در خانواده، نهاد ازدواج، رابطه قانونی با نقش همسری، کار خانگی و نقش مادری به چالش کشیده شد و نظریه پدر سالاری به میان آمد و به دنبال رفع تبعیض ها و ظلم و ستم های خانگی علیه زنان برآمدند… فمنیست ها موج دوم معقدند خانواده اولین جایگاه ستم بر زنان است. خانواده در درون خود زنان را به مردان وابسته می کند و بنابراین باید برای رهایی و خروج زنان خانه دار از این ستم خانگی، به آنها آموزش داد. این جنبش های به اصطلاح آزادی زنان، برای رساندن زنان به این آزادی، شعار Aprocacy به معنای حمایت یا دفاع را علم می کنند.)
(در آموزه های فمنیسیم رابطه مرد و زن در دایره روابط خانوادگی به گونه ای است که اگر هر کدام جای خود را ترک و نقش جنسیتی خود را رها کند، باعث خروج طرف مقابل از موقعیت اجتماعی خود می شود. بنابر این دیگر مرد خوب در مقابل زن خوب قرار ندارد و این همان انقلاب جنسی یا بحران هویتی می باشد. منظور از هویت جنس، خود پنداری هر شخص راجع به مرد یا زن بودنش است. اما راه ها و ساز و کارهای تحریک زنان برای ایجاد به اصطلاح آزادی با فرد گرایی در کشور ما چگونه بوده است؟!)
(پروژه ملی آموزشی حقوق زنان و دختران با همکاری مرکز امور مشارکت زنان و دفتر Unicef با حمایت ۲۹۴ هزار دلاری سازمان ملل طی یک دوره آموزشی میان مدت در ۵ مرحله،از سال ۱۳۷۹ در قالب کارگاه های آموزشی در مراکز استانها برای آموزش گیرندگان زن و دختر اجرا شد. این پروژه و نگرش به تدریج در زیرساخت های فرهنگی کشور از جمله کتاب های مقاطع مختلف تحصیلی آموزش و پرورش، فیلم های سینمایی، انیمیشن های دوبله شده و … پدیدار گردید)
بخش 1
بخش 2
بخش 3
بخش 4
بخش 5
بخش 6